SF på Frederiksberg: Vi skal fortsat være vores egen herre

“Den radikale borgmester Anna Mee Allerslev slår gækken løs med forslaget om at sammenlægge Kbh. og Frb. og får som ventet medietid på det. I SF finder vi det ejendommeligt at observere den manglende radikale kommunikation på tværs af kommunegrænsen”‘ siger partiets rådmand og spidskandidat Balder Mørk Andersen.

I SF på Frederiksberg er men således helt uenig i metoden,og slår fast at Frederiksberg naturligvis fortsat skal være sin egen herre.

“Men derudover kan man godt blive bedre til at samarbejde politisk. For sammen at skabe arbejdspladser og gøre hovedstaden til en større vækstmotor, a la Stockholm.
På Frederiksberg rådhus bruger højrefløjen (K, V, RV) København som skældsord, og det er ikke fremmende for øget dialog. Vi står over for især fælles klima-, trafik-, arbejdsmarkeds- og vækstudfordringer som vi kun kan løfte ved at arbejde sammen”, påpeger Balder Mørk Andersen.

(Bragt i Lokalavisen Frederiksberg den 24. oktober 2013)