Peger på Annette Vilhelmsen

Jeg peger på Annette Vilhelmsen.

Før jeg endelig gjorde min stilling op, har det hele tiden været et præmis, at vi først passerede skæringsdatoen for opstillede kandidater, og at jeg havde haft lejlighed til at høre de to formandskandidater i debat, samt høre mere til deres visioner for SF.

Det er nu opfyldt, hvorfor jeg efterfølgende har gjort min stilling klar.

Jeg er optimist i forhold til vores partis fremtid, for det er to kandidater med ben i næsen, som begge brænder for at føre SF videre. Jeg mener dog, at Annette Vilhelmsen i høj grad vil kunne være den saltvandsindsprøjtning som SF netop på nuværende tidspunkt har brug for. På trods af, at vi er i regering, skal vi på modig, fremsynet og forståelig vis tydeliggøre, at vi er et selvstændigt folkeparti med klare røde og grønne ambitioner. Jeg er overbevist om, at Annette Vilhelmsen med sin jordnære troværdighed, kan være lige præcis den formand der kan løse denne udfordring.

Jeg vil desuden bemærke, at jeg anser enhver debat om, hvorvidt SF skal være i regering eller ej, og om hvorvidt formandsvalget vil rykke til dette, for at være komplet meningsløs idet det ikke har nogen forbindelse til virkeligheden.