Menneskehandel i Thailand – rystende åbenlyst og nemt

Hvis ikke du i nyhederne har fulgt omtalen af, hvordan danske mænd står bag prostitution og menneskehandel i Pattaya i Thailand – ja så bør du se følgende interview fra JPtv: http://jp.dk/jptv/udland/?id=19259 

Den danske barejer, alfons og menneskehandler Peter Mørk vil ikke direkte kalde sin virksomhed for prostitution, da det er forbudt i Thailand, men er ikke bleg for at indrømme, at han tager penge (5000 bath = 780 kr) for at videresælge en af de kvinder han har i sin stald. Som han kalder det “at betale damerne helt ud”, hvilket han har gjort 7 gange i 2009.

Han er tydeligvis en lille fisk i et langt større net, men ikke desto mindre viser indslaget på skræmmende realistisk vis, hvad det er for en mentalitet og tilgang til andre mennesker der er med til at holde denne verdens prostitutions- og menneskehandelsindustri kørende.

Ligeledes viser Peter Mørk med sin udtalelse om at damerne “smiler”, og derfor skulle have det godt, noget om den kollektive blindhed som prostitutionslobbyen og kyniske sexkøbere i fællesskab fastholder.