OFFENTLIGT DEBATMØDE OM PALÆSTINA/ISRAEL-KONFLIKTEN

Invitation til alle interesserede
Se annonce:

Invitationsannonce til debatmøde om Palæstina-Israel-konflikten

OFFENTLIGT DEBATMØDE OM PALÆSTINA/ISRAEL-KONFLIKTEN
SF på Frederiksberg inviterer hermed til et åbent debatmøde om konflikten mellem Israel og palæstinenserne og situationen i de besatte områder. Kom og få en indførsel i konfliktens historie, det nuværende konfliktbillede og de fremtidige fredsperspektiver. Tid: 22. oktober kl. 19-21 Sted: Frederiksberg Hovedbibliotek, Falkoner Plads 3 (Der vil være indgang til mødet fra Solbjerg Plads på siden af biblioteket)

På mødet vil der være oplæg af følgende: • Leila Stockmarr, mellemøstekspert, Ph.d.-studerende, RUC • Fathi El-Abed, formand for Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening og kandidat til EU-Parlamentsvalget 2014 for SF Ordstyrer: Balder Mørk Andersen, rådmand og spidskandidat for SF ved kommunalvalget 2013

Alle er velkomne – og der vil være drikkevarer og snacks.

Med venlig hilsen SF-Frederiksberg