Pressemeddelelse fra SF på Frederiksberg ang. trængselsafgifter

“Ingen kan i dag være i tvivl om, at SF er regeringens grønne miljø- og transportparti. I SF kæmper vi for at gennemføre den politik vi tror på, og vi er villige til at træde nogen over tæerne for at prioritere fællesskabet, folkesundheden og fremkommeligheden. Det bekræfter mig atter om, at jeg bør være stolt over at være SF’er, og det bør nu være lysende klart for danskerne, hvor bydende nødvendigt det er at have SF med til at trække regeringen i den rødgrønne retning, siger rådmand og politisk leder for SF på Frederiksberg, Balder Mørk Andersen.

“Vi står fortsat over for en stor udfordring med hensyn til trængslen i Hovedstaden. Der spildes 160.000 timer om dagen og det koster erhvervslivet 11 mia. kr. i tab af produktive timer hvert år. Ydermere er luftforureningen dødsens farlig, og vi bør fortsat arbejde benhårdt på at sikre en luft i hovedstaden der gør at vi ikke skal hoste os gennem trafikken med vores børn. Det er jo især dem det drejer sig om, og vi har et enormt ansvar for ikke at skabe en fremtid med kronisk syge hovedstadsborgere, siger rådmand for SF på Frederiksberg, Balder Mørk Andersen.