SF lancerer ny erhvervspolitik

Jeg er glad for SF’s drypvise erhvervspolitiske udspil. Det er naturligvis et resultat af gode interne prioriteringer og analyser. Samt det faktum at man med flere MF’ere og ressourcer kan bredde sig mere, og dække et område hvor det er enormt væsentligt at have en nytænkende politik, hvis man har ambitioner om at være med til at lede et land. Desuden er der grund til at glæde sig over, at vi der internt gennem nogle år har gentaget mantraet om en stærkere erhvervspolitisk profil, endelig får noget at hænge hatten på.

Især vores tanker om iværksætteri har haft brug for opdatering – det sker nu, og det er virkelig meget glædeligt.

Læs sf.dk: Erhvervsudspil fra SF
Miljø- og velfærdsteknologi er DKs fremtid

Politiken: SF til landmænd: Økologi eller regelsmæk