0 tanker om “Se Balder i debat i dagens Aftenshowet”

  1. Ja må sige, at hun satte dig godt på plads. Dine argumenter var svage overfor denne resourcestærke kvinde.

  2. Jeg undrer mig lidt over dit valg af interesse. Specielt når de der er målet ikke synes at sætte særlig meget pris på din interesse.

    Selv ville jeg nok mene at der var langt mere grund til at være bekymret over universitetsprofessorers vilkår i disse dage!

    Var det ikke en ide at tage op den 8. marts?

  3. Jeg må sige hun satte dig på plads……kom forretsen til at tænke på om du også går ind for at man godt må udbyde/sælge sort arbejde, stoffer og organer, men ikke købe disse ting ?

  4. “Vi mener prostitution er et social problem i Danmark?” gu gør vi da ej – DU mener det er et social problem sikkert på grund af en eller anden forældet bonert sex forskrækkelse (blev du voldtaget som barn?) – i stedet for at ødelægge Danmarks progressivitet hvad så med emigrere til USA hvor du vil finde religiøse fanatikere med samme indskrænkede syn. Der elsker man også de barnagtige forenklinger som ikke har noget med den rigtige verden at gøre “Det er forkert at købe mennesker” – man køber sgu da ikke mennesker din spade, man betaler for deres ydelse – lige som alle gør i alle andre sammenhæng! Alene det at du og dine sex forskrækkede kutteklædte sympatisører har opfundet disse falske postulater gør man bør tage stilling i mod jer. Og så burde i øvrigt se at få noget psykologisk hjælp så i ikke bliver bange for nøgne mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *