Øget terrortrussel efter tegninger ?

Håber på ingen måde, at det bliver en selvopfyldende profeti, men man må nok se i øjnene, at faren for at Danmark med tiden bliver udsat for et angreb er øget betydeligt efter JP-tegningerne. Opmærksomheden om nationen er nu enorm, og samtidig er vi en af de eneste lande der stædigt står last og bram med USA i deres skadelige og sørgelige angrebskrig i Irak (og, nej jeg ønsker ikke Saddam tilbage – DOH).
Ingen ønsker at terror-frygt skal styre vores liv, for så har vi allerede tabt en del af kampen. Et liv i frygt er et trist liv. Men hvem kan efterhånden sige sig helt fri for engang imellem at have det rumsterende i baghovedet, når ens nære familie rejser med Metro i myldretid? Kan du?

0 tanker om “Øget terrortrussel efter tegninger ?”

 1. Hvor er de socialister, der tager afstand fra de udemokratiske regimers afstraffelse af danskerne?

  Skal vi undskylde? Beklage? Eller sende flere penge?

 2. Hej Thomas
  Jeg vil bede dig læse alle min indlæg om emnet. Når jeg er sikker på, at du har fået et nuanceret billede af mine holdninger kan vi tage debatten.
  Vh. Balder

 3. Ikke for at indskrænke din ytringsfrihed, men jo flere gange sådanne profetier fremsættes desto større er risikoen for at de bliver selvopfyldende.

  >Ingen ønsker at terror-frygt skal styre
  >vores liv, for så har vi allerede tabt en
  >del af kampen. Et liv i frygt er et trist
  >liv. Men hvem kan efterhånden sige sig helt
  >fri for engang imellem at have det rumsterende
  >i baghovedet, når ens nære familie rejser med
  >Metro i myldretid? Kan du?

  Du har netop tabt kampen mod terror!

 4. Hej Thor – jeg er ikke blind overfor din pointe, men hvis det at forholde sig til en trist virkelighed er at ligge under for terror. Ja, så har det samlede Folketing og det meste af FN også tabt kampen!
  Som du vil kunne forstå af teksten er det blot en tanke og jeg ville aldrig selv afstå fra at flyve eller tage Metro. Ej heller vil jeg afskære mine nærmeste fra det.
  Vh. og god dag Balder

 5. Hej til jer

  Jeg vil give udtryk for min egen holdning til, hvorfor der opstår terror i verden.

  Et eksempel kunne være Irak krigen, hvor et par lande har invaderet landet på baggrund af nogle løgne om masseødelæggelsesvåben.

  For det første er man et par lande om at angribe et land som Irak, som ikke har de samme højteknologiske våben, og for det andet kan krigen ikke retfærdiggøres, uanset hvordan vi vender og drejer det.

  Jeg vil så spørge alle. Hvad skal man stille op som et land som Irak??? Forlange de samme våben, så det det bliver en lige kamp eller få hjælp af nabolande???

  Da landet ikke kan begge dele må de ty til andre metoder, men det betyder nødvendigvis ikke, at uskyldige mennesker skal dø, men det gør der hver dag i Irak. Efter min mening er det ikke terror, at den irakiske befolkning udfører de såkaldte ” terroraktion”, men for mig er det, at de forsvarer deres land.

  For ikke at tale om Osama Bin Laden. Hele verden tror, at det er Osama der står bag terroraktionen mod tårnene i USA. Man har hele tiden snakket om, at der var 4 fly, der blev kapret. Men hvordan i alverden fik man lov til at kapre så mange fly på en dag?? Er USA ikke et top sikkert land??? Og så rammer man Pentagon, som skulle være godt beskyttet??? Den holder ikke.

  Afslutningsvis vil jeg rette folks opmærksomhed på, at når man taler om terror, så skal man altså tænke på den politiske side af tingene. Jeg er helt overbevist om, at USA var klar over, at tårnene skulle rammes.

  Lidt stof til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *