Socialdemokraterne er nu et borgerligt parti

Louis Pio, Harald Brix, Paul Geleff og den senere Stauning. Nu er der kaos i S! Vend jer i gravene og kig nu til højre for at finde jeres parti. Med det nye ja til regeringens skattestop er der meldt tydeligt ud: Idealer er ligegyldige – det gælder magten! Men er det en magt at foretrække?
Jeg forstår de borgerlige der i dag trækker en Margaux op, og skåler på at S har vedkendt sig som et lille oppositionsparti der hopper på regeringens limpind. Hvorfor skulle vælgerne dog stemme på V-light i Helle T. når de kan få den ægte version i Anders Fogh?
Som SF’er ærgrer jeg mig over, at det nu er sværere at se muligheden for et regerings-skifte, men må i stedet glæde mig over, at SF nu vil gå meget mere frem ved næste valg og blive det stærkeste oppositionsparti. Tak for spillerummet S – vi har lært af vores fejl og skal med sikkerhed udnytte det til at få et hav af mandater.