Louis Pio, Harald Brix, Paul Geleff og den senere Stauning. Nu er der kaos i S! Vend jer i gravene og kig nu til højre for at finde jeres parti. Med det nye ja til regeringens skattestop er der meldt tydeligt ud: Idealer er ligegyldige – det gælder magten! Men er det en magt at foretrække?
Jeg forstår de borgerlige der i dag trækker en Margaux op, og skåler på at S har vedkendt sig som et lille oppositionsparti der hopper på regeringens limpind. Hvorfor skulle vælgerne dog stemme på V-light i Helle T. når de kan få den ægte version i Anders Fogh?
Som SF’er ærgrer jeg mig over, at det nu er sværere at se muligheden for et regerings-skifte, men må i stedet glæde mig over, at SF nu vil gå meget mere frem ved næste valg og blive det stærkeste oppositionsparti. Tak for spillerummet S – vi har lært af vores fejl og skal med sikkerhed udnytte det til at få et hav af mandater.
Hej Balder
Jeg vil starte med at sige at jeg ikke er fra din fløj, men når det så er sagt, vil jeg gerne støtte dig i, at S er på fejl-kurs.
Personglig havde jeg hellere set Hr. Jensen som S’s frontfigur, men sådan blev det jo som bekendt ikke. Umiddelbart tror jeg nu nok at SF får fordele af S’s midtersøgning, for nu må folk snart tage en beslutning. Er man socialistisk eller borgerlig.
Personlig er jeg meget træt af S & V’s midtersøgning. Kan vi dog bare få noget ægte politik på bordet, så det ikke forbliver kortsigtede løsninger og manglede reformvilje…
Til sidst… Der er meget langt fra dansk politik (generalt) og SF, så mon I på et tidspukt vælger at slippe håndbremsen og rykke mod midten er ikke usandsynligt… meeen, jeg tror på at brede er sund i politik, så jeg håber I bliver hvir I er 🙂
Hej Karsten
Tak for din kommentar. Glædeligt med en enig læser. I dagens politik er populisme nok det jeg mest af alt foragter.
Jeg ser og ønsker ikke et SF der rykker mod midten.
Vi har fået afklaret nogen interne ting med EU og det faktum, at vi er både røde og grønne. På fordelingsaksen er vi som sagt (efter S-udspillet) endnu tydeligere til venstre og ligeledes på værdiaksen. Så nej, tag det roligt vi bliver hvor vi er, men vil samtidig forbedre vores evne til at forklare hvorfor (-;
Hvordan retfærdiggøre du borligt parti ud fra socialdemokratiet? Jeg aner gudskelov ikke hvilken skole du har gået på eller uddannelse (eller mangel på samme) som du har.
Såvidt jeg husker er definitionen på et borgerligt parti at det ikke bekender sig til socialismen.
Socialdemokratiet bekender sig stadig til (beton)socialismen. Jeg mener med andre ord du endnu engang skyder milevidt over målet. Du kunne i stedet have kritiseret venstrefløjens (manglende) projekt.