Rystende varemærke-beskyttelse hos A.P. Møller

Her troede man at A.P. Møller var en blæksprutte-virksomhed med overblik, men hold da op der er nogen der står til smæk på Møllers kontor.
I 17 år har der eksisteret et band ved navn A.P. Møller Band, og nu reagerer virksomheden helt naturligt negativt på bandets navn. 17 år!! – jeg tror der er en afdeling med ansvar for patent- og varemærkebeskyttelse der har brug for en kærlig hånd (eller måske er den først begyndt at fungere nu?).

Man burde næsten have set hinanden i øjnene på direktions-gangen og sagt:

Okay, det var for ringe – 17 år – den får I sgu drenge. Behold navnet, når blot I lover at spille til næste julefrokost og på Møllers fødselsdage. 

Men okay – ønsketænkning – det er nok ikke humor og selvironi der skaffer ansættelse i ledelsesfløjen!
Bandet hedder nu Riffelsyndikatet eller blot Syndikatet. Sagen er nogle måneder gammel, men det er sgu solid promotion for det lille band – smart tænkt at gå til pressen med mailhistorien.

0 tanker om “Rystende varemærke-beskyttelse hos A.P. Møller”

  1. HA! Den må de alligevel tage på deres kappe. 17 år. Selv ikke arbejdsskadestyrelsen kan præstere, at bruge så lang tid på at opdage noget suspekt.

  2. Ja, tænk engang! At mennesker kan bruge så lang tid på dette… bare se mig, jeg har lige brugt flere minutter på at læse dette, og i tillæg kommet med en kommentar… ufatteligt

    “Nej, til alt der fremmer ting og glæde i det danske land” Kærlig hilsen SF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *