Danske stand up-komikere bør give Eva Kjer Hansen en pris

Hvad skulle danske stand-up’ere dog gøre uden Socialminister Eva Kjer. Intet mindre end en pris vil være en retfærdig tak for al det nye komik-materiale hun disker op med.
Først den alt for ærlige tale om den ‘gode’ ulighed, og nu drejer hun efter Foghs irettesættelse om på hælen og vil alligevel ikke acceptere, at Socialforskningsinstituttet i en rapport lavet for Socialministeriet beretter om flere mennesker på samfundets skyggeside. De må kort sagt tage fejl! øv bøv – at hun først fik kaldt konklusionerne for ‘bekymrende’. Og så siden hen sagde:

Jeg er helt enig med statsministeren i de meldinger, han er kommet med. Jeg mener ikke, man kan bruge rapporten til at påstå, at de svageste i Danmark generelt har fået det dårligere.

Så længe hun ikke har forstået, at Fogh-regeringen ikke vil kendes ved ministre der siger sandheden, har vi andre heldigvis muligheden for igen og igen at blive præsenteret for gedigen tragikomik. I særdeleshed tragisk fordi skizofreni ikke er sådan at kimse af, og især ikke når en minister lider under det.
Det er da noget andet end den driftsikre uærlighed som vi så tit ser hos Rikke Hvilshøj og Lars Løkke. Men måske er det Eva Kjers mål at se flere vittighedstegninger af sig selv i Svikmøllen og Blæksprutten end af alle andre politikere?

Som Minister for ligestilling har Eva Kjer været en af mine yndlings-aversioner. Hun forsøger nu helhjertet, at bevare denne position (-;