Første fejltrin fra Madam Ritt

Først røg venstrefløjen ud af konstitueringen i Kbh. Men nu er den med igen og der forhandles videre kl. 17.
Gode venner må have fortalt Ritt, at det ikke var klogt at have SF og Ø stående udenfor og tampe løs i 4 år. Resultatet havde været at hun med et utilfreds gruppemedlem havde kunne miste magten meget hurtigt. 28 er nemlig nok, men 27 mandater dutter ikke.
Under alle omstændigheder havde hun kun holdt sig på magten i fire år. En sådan magtarrogance var nemlig blevet straffet ved næste valg.

Ritt har dog smidt lidt af masken og vist lidt af sit sande magt-jeg. Det var ikke kønt, og vil ikke blive glemt. SF og Ø glemmer det ihvertfald ikke og jeg håber at de københavnske vælgere ligeledes gemmer dette i baghovedet. Nu kan det vise sig at blive dyrere for Ritt at få os og Ø med i konstitueringen end før. Så ingen tvivl om at hun har skudt sig selv i foden.
Fejl nr. 1 – ser allerede frem til den næste fra Ritt.