Det må man sige

Arrghhh, jeg er ved at blive vanvittig over at folk svarer ” Det må man sige” hver gang, de ikke selv har noget begavet at tilføje. Sådanne automat-bemærkninger kommer ofte over os i Danmark, og bliver hængende som en pinsel i længere tid. “Okay” med forskelligt tryk var en landeplage, men er efterhånden lidt mindre hyppig.

I denne tid med JP-tegningskrise er det endnu mere interessant, at “Det må man sige” høres så tit! Man tror jo næsten at “må” betyder det samme som “lov til”. For danskere med så sprudlende en ordbog at tage af, bør det være deprimerende, at høre på.

“Det må man sige” høres så tit at man skulle tro, at mange konstant har brug for at bekræfte hinanden i noget. Hvis du efterfølgende ønsker at bekræfte mig i atjeg har en pointe, så ved du hvad jeg ikke ønsker at høre…..ikk!

Fortsat god søndag til alle faste og zappende læsere.