Balder i Folketinget – støt med en stemme i urafstemningen

Kære SF’er i Københavns Storkreds

Urafstemningen om vores folketingsopstilling er i gang. Jeg håber at du vil tiltro mig din opbakning. Skulle du være usikker på hvad jeg står for politisk er der rig mulighed for at læse mere på min hjemmeside: baldersf.dk eller følge med på min facebookside

—-

En holdspiller
Et SF i en genopbygningsproces har brug for driftssikre, arbejdsomme og idérige holdspillere. Jeg søger at kombinere saglighed med klare holdninger og viljen til at tage de hårde ture i mediemøllen, hvis det er det der skal til for partiet.

Jeg har haft min opvækst, ungdoms- og studieår som bosiddende i Kbh., og efterfølgende på Frb. Jeg er således en SF’er der kan repræsentere hele hovedstaden, og min erfaring som rådmand i kommunalbestyrelsen har kun givet mig endnu mere blod på tanden for at kunne bruge al min arbejdstid på politik.

Tiden i opposition på rådhuset har lært mig, at det gælder om komme helt ind i magtens maskinrum for at have mulighed for at skabe det samfund som vi i SF drømmer om. Samt at politik er et benhårdt gebet, hvor man ikke får noget forærende, men skal kæmpe for hver en centimeter af magten.

Jeg vil derfor kaste mig ind i kampen for at SF atter kan blive i stand til at indtræde i en regering, såfremt flertallet og ikke mindst grundlaget er af en karakter så vi kan genkende os selv. Men for overhovedet at nå dertil skal vi i fællesskab lave en super valgkamp i storkredsen.

Jeg er 38 år, ansat som konsulent på arbejdsmarkedsområdet, cand. mag i historie og idræt, gift, børn på 7 og 8 år,