100 MÆND FOR ET FORBUD MOD KØB AF SEX

8. marts 2010-fælleslogoLogo fra 8. marts-initiativet100 mænd søges til 100-året for 8. marts

Kære mand

Vis, at du siger NEJ til handel med mennesker, og Nej til udnyttelsen af mennesker i prostitution

Vis, at du siger JA til at gøre det forbudt at købe sex, og JA til et samfund med ligeværd mellem kønnene

Meld dig til at være med til demonstrationen den 8. marts 2010 kl. 17 fra Rådhuspladsen i København

Tilmeld dig på denne facebookside:

http://www.facebook.com/group.php?gid=247304374590&ref=ts

Så har du givet et foreløbigt tilsagn om at deltage, og vi vil kontakte dig senere for at få dit endelige tilsagn.

Hvis du allerede nu er helt sikker på, at du vil og kan deltage, så send en e-mail med dit navn og mobilnummer til Balder på balder@baldersf.dk

Hvorfor skal mænd med til Kvindernes Internationale Kampdag?

På dagen, hvor vi fejrer 100-året for vores mødres, søstres og døtres internationale kampdag, er der naturligvis også brug for mænd. Kampen for et forbud mod køb af sex angår nemlig især mænd. Derfor går 100 mænd i en samlet skare ved demonstrationen den 8. marts 2010 kl. 17 fra Rådhuspladsen i København for at vise, at mænd og kvinder står sammen om at bekæmpe prostitution og handel med mennesker.

Bliv en af de 100 mænd. Så kan du være med til at sende et klart signal til politikere og befolkning om, at mænd også bakker op om kampen for et værdigt samfund med mindre prostitution og handel med mennesker. Vi bør være vores ansvar bevidst og gøre det forbudt at købe sex.Det er tredje år i træk, 8. marts-initiativet arrangerer en stor og festlig demonstration med hovedparolen ”Forbyd sexkøb nu”. Vi vil have et samfund med mindre prostitution og handel med kvinder. Vi mener, det er nødvendigt bl.a. at gøre det forbudt at købe sex for at bekæmpe den stigende prostitution og menneskehandel i Danmark. Vi er 29 organisationer, og du kan læse mere om 8. marts-initiativet på www.8marts.dk

Send meget gerne denne mail videre til venner, bekendte og andre i dit netværk.
De bedste hilsner fra 8. marts-initiativet

Balder Mørk Andersen (talsperson – 26 14 04 65)
Neil Stenbæk Bloem (61 70 82 84)