100 mænd for et forbud mod køb af sex – på Facebook

Logo fra 8. marts-initiativetDer er brug for at så mange mænd som muligt melder sig ind i denne Facebook-gruppe: 100 mænd for et forbud mod køb af sex

100 mænd søges til årets 8. marts-demonstration i forbindelse med kvindernes internationale kampdag i København.

På dagen, hvor vi fejrer 100-året for vores mødres, søstres og døtres internationale kampdag, er der naturligvis også brug for mænd.

Kampen for et forbud mod køb af sex angår nemlig især mænd. 

I 8. marts-initiativet arrangerer vi for tredje år i træk en stor og festlig demonstration med hovedparolen ”Forbyd sexkøb nu”.

Demonstrationen starter på Rådhuspladsen i København mandag den 8. marts 2010 kl. 17.8. marts 2010-fælleslogo 

Et centralt element i demonstrationen bliver, at 100 mænd ud af alle de mænd, der også vil deltage, går i en samlet skare. 

Vi ønsker, at du bliver en af de 100. Hermed kan du som mand være med til at sende et klart signal til politikere og befolkning om, at mænd også bakker op om kampen for et samfund med mindre prostitution og kvindehandel. Vi bør være vores ansvar bevidst og gøre det forbudt at købe sex.

I første omgang fungerer denne side blot som et opråb omkring dagen. Send gerne allerede nu et reelt forpligtende tilsagn om at blive en af de 100 mænd på email: balder@baldersf.dk

Når vi nærmer os den 8. marts, vil vi sende en mail til alle de mænd, der har givet tilsagn om at være 1 ud af de 100 mænd i demonstrationen, hvor de sidste detaljer ridses op.

PS. Dette er først og fremmest en gruppe, der har til formål at invitere mænd med til demonstrationen d. 8. marts. Af samme grund er dette ikke stedet, hvor vi diskuterer baggrunden for initiativet. Du kan læse meget mere om den bagvedliggende motivation for et forbud mod køb af sex på 8. marts-initiativets hjemmeside. Dette er ikke en debatside, hvorfor indlæg, der ikke drejer sig om tilkendegivelse af opbakning til projektet, vil blive slettet. Der er heldigvis mange andre steder at give sine meninger om prostitution til kende.

PPS. 8. marts-initiativet består af 29 organisationer og partier og du kan læse mere på www.8marts.dk