Konservativt tøjpoliti

Hvis du ikke kan lige finde på noget politisk konstruktivt, så er det altid en mulighed, at fremmane et fjendebillede, for efterfølgende selv at skyde på det.
Det synes mig, at alt for mange partier og politikere efterhånden har analyseret sig frem til, at Dansk Folkepartis ‘skyd fra hoften – tænk bagefter´-mediestrategi er og fortsat skal være den sejrende i dansk politik. Naser Khader vil forbyde burkaer i det offentlige rum. Der er kort sagt blæst til kamp mod personlig frihed. Perspektiverne i dette er rystende, og spørgsmålet der tilbagestår er: Hvem er i grunden de totalitære tænkere i denne sammenhæng?

Jeg vil til enhver tid tillade mig, at kritisere de patriarkalske og for mange også ufrie tendenser der ligger i burkaen, men Khaders tilgang skaber mere frygt end sammenhængskraft i vort samfund.

Læs JP: K kræver forbud mod burkaen