Norsk sexkøbslov vedtages inden sommerferien

prostitutionodelaeggerliv.jpgDet er glædeligt at det norske lovforslag om et forbud mod køb af sex (også i udlandet), samt iværksættelsen af sociale tiltag er en realitet. Det kipper jeg gerne med flaget for her på 1. maj idet kampen mod prostitution også er en global klassekamp, mod et område, hvor gold kapitalisme har gjort indhug i det enkelte menneske, og hermed muliggjort at alt for mange mennesker lukker øjnene for, at utallige prostituerede dagligt skades af mænd der sætter deres egen seksuelle tilfredsstillelse højere end respekten for andres helbred.  

Læs: Det norske lovforslag om forbud mod køb af sex

0 tanker om “Norsk sexkøbslov vedtages inden sommerferien”

  1. Det er glædeligt, at der iværksættes sociale tiltag til gavn for de prostituerede, der har brug for det… ærgerligt, at man skal moralisere på vegne af de prostituerede og kunder, som godt kan finde ud af at behandle hinanden ordentligt.

    Mvh. Anders

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *