Travl valgkamp

Valgmøde på Tietgenkollegiet - fotograf - NokJeg har haft helt utroligt travlt i de sidste par dage. Derfor har jeg ikke fået skrevet på bloggen.
Et vælgermøde i går aftes på Dragør Skole overbeviste mig om at VKO er rystede. Repræsentanterne fra de tre partier havde ingen visioner, men udelukkende skræmmekampagner. Det var lidt pinligt. Tydeligst manifesterede det sig ved at Venstres kandidat måtte ty til at pege på a) at jeg ikke sad i Folketinget og derfor ikke vidste nok b) at vores aldersforskel ligeledes gjorde en forskel. Jeg fandt det urkomisk. Situationen var nogenlunde den samme onsdag aften på Tietgenkollegiet.

Nu har VKO mistet sit flertal – men vi klør på til sidste øjeblik. Intet skal overlades til tilfældighederne. Det er nemlig så sindsygt vigtigt, at vi får en anden regering, og en anden politik i dette land.