Opbakning til Nørrebro-borgernes demonstration for fred

Mød op i dag kl. 17.00 på Nørrebros Runddel, hvis du ligeledes ønsker at vise din afstandtagen til vold. Denne deltagelse kan samtidig fint kombineres med at man stadigvæk ønsker at bakke op om flere ungdomshuse i København. Denne støtte retter jeg personligt, og ligeledes SF i København mod de progressive og fredelige kræfter blandt de unge med interesse i hovedstadens kulturpolitik for ungdommen.

Jeg kommer – og jeg opfordrer dig til at gøre det samme.

Læs SF-Københavns pm her:

SF i København bakker op om Nørrebro-borgernes demonstration for fred

SF tager konsekvent afstand fra den vold og hærværk, som endnu engang er begået af dele af de unge med tilknytning til Ungdomshuset. SF ‘s sympati er med borgerne på Nørrebro, som balladen går hårdest ud over.

Men hærværk får ikke SF til at ændre politik. Vi mener fortsat, at der er brug for flere ungdomshuse i København. Det er en situation vi som politikere har været med til at skabe, derfor kræver det også politisk løsning. SF ønsker derfor en dialog med de unge, der går ind for en fredelig politisk løsning. De unge, der fortrækker at kaste med sten, må politiet tage sig af.

Yderligere information kontakt:
Frank Hedegaard, Ungdomshusordfører for SF i Borgerrepræsentationen Mobil: 23 44 14 16

Læs desuden Naboernenørrebros pm her:

Mød massivt op til fredelig demonstration:

Volden ud af Nørrebro

På Nørrebros Runddel,

Torsdag d. 6. september 2007 kl. 17.00

Vi, naboer på Nørrebro, er blevet gidsler i et orgie af brutal, hensynsløs vold og vandalisme. Vores kvarter, butikker og vuggestuer er igen blevet smadret, og vi føler os fuldstændig afmægtige. Vi mener, at man aldrig kan eller bør opnå nogen fordele ved at bruge vold, uanset hvilken sag man kæmper for.

*****

Derfor opfordrer vi alle borgere i København – unge, gamle, børn, handlende, forretningsdrivende, studerende, pensionister og indvandrere på tværs af religioner og politisk tilhørsforhold – til at møde talstærkt op til en fredelig, ikke-konfrontatorisk demonstration på Nørrebros Runddel.

*****

Målet er, at vi med vores tilstedeværelse kan vise de unge/autonome, at Nørrebro og København i sin fulde diversitet står sammen om at fordømme deres hærgen og ødelæggelse af vores kvarter som helt igennem uacceptabel.

*****

Tag dine børn og din nabo med, lav bannere og lad os sammen slå et afgø-rende slag for vores fælles retsfølelse, for demokratiet og for Nørrebros og Københavns fremtid – helt fri for afstumpet vold.

*****

Læs mere og sidste nyt om demonstrationen på www.naboernenorrebro.dk

Kontakt demonstrationens pressegruppe på tlf. 2152 5072 eller mail: naboerne.norrebro@gmail.com