Udvist til død eller lemlæstelse – sagen om Rose fra Nigeria

4042mmFørst hjælper den 26-årige nigerianske prostituerede Rose det danske politi i kampen mod bagmændene. Herpå giver Integrationsministeriet hende afslag på sin asylansøgning og indstiller hende til udvisning, uden på nogen måde at være i nærheden af at kunne garantere hendes sikkerhed ved hendes tilbagevenden til Nigeria. For her venter den skruppelløse bagmand.

Til baggrund for hendes udvisning ligger en særdeles mangelfuld rapport lavet af to embedsmænd fra Udlændinge’service’. Det hele lyder faktisk tåkrummende pinligt. Igen ser vi tydeligt, hvordan kampen mod kvindehandel, og regeringen og DF’s udlændingepolitik slår hovederne mod hinanden. Her bliver politikken ikke bare stram, men også umenneskelig.

Læs om sagen hos 3F: Danmark sender sexslave hjem til brutal bagmand
og Ministre i samråd om Rose

0 tanker om “Udvist til død eller lemlæstelse – sagen om Rose fra Nigeria”

 1. Roses’ fejl er, at hun ikke er islamit. Derfor bliver hun udvist.

  Man ryster vantro på hovedet.

  Jeg læste for et stykke tid siden en udtalelse fra et radikalt folketingsmedlem (husker desværre ikke navnet, men det kan verificeres), som havde ondt over, at der var for mange kristne fra Mellemøsten og andre islamiske lande, som får asyl. Hvad er hans agenda, monstro?

 2. Og hvordan er det lige at SF vil bekæmpe kvindehandel? Ved at kriminalisere prostitueredes kunder.

  Og hvordan er det, det ville hjælpe sådan en som Rose?

  Jeg gætter på, det bliver endnu sværere at få Rose og hendes lige til at hjælpe det danske politi når de bliver hendes fjender som hun er nødt til at undgå for at skaffe sig de kunder bagmændende forlanger.

  I har fokus det forkerte sted hvis det er kvindehandel i vil bekæmpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *