Udvist til død eller lemlæstelse – sagen om Rose fra Nigeria

4042mmFørst hjælper den 26-årige nigerianske prostituerede Rose det danske politi i kampen mod bagmændene. Herpå giver Integrationsministeriet hende afslag på sin asylansøgning og indstiller hende til udvisning, uden på nogen måde at være i nærheden af at kunne garantere hendes sikkerhed ved hendes tilbagevenden til Nigeria. For her venter den skruppelløse bagmand.

Til baggrund for hendes udvisning ligger en særdeles mangelfuld rapport lavet af to embedsmænd fra Udlændinge’service’. Det hele lyder faktisk tåkrummende pinligt. Igen ser vi tydeligt, hvordan kampen mod kvindehandel, og regeringen og DF’s udlændingepolitik slår hovederne mod hinanden. Her bliver politikken ikke bare stram, men også umenneskelig.

Læs om sagen hos 3F: Danmark sender sexslave hjem til brutal bagmand
og Ministre i samråd om Rose