En orienterende mail til DR!

Puha, det er en stinker Brian Mikkelsen har gang i. Magtfuldkommenhed og udemokratiske metoder går hånd i hånd.

Mikkelsen fortalte DR’s daværende bestyrelsesformand Jørgen Kleener om regeringens utilfredshed med DR, samt ‘oplyste’ om at DR jo kunne ende med at blive privatiseret. Hvis dette kan kaldes orienterende, må det siges at være et udtryk for at Mikkelsen ikke havde meget tillid til, at Kleener eller bestyrelsen selv havde meget overblik over hvad der rørte sig i samfundet. Skulle han virkelig selv tro, at det var ny viden at oplyse om muligheden for privatisering?

Mikkelsen må have håbet på, at mailen førte til at Kleener tog DR’s dækning af regeringen op på bestyrelsesniveau, og at det efterfølgende ville forplante sig sig til program- og journalistniveau. Altså fuldkommen uhørt indblanding der mere minder om Iran end om Danmark.

Når Mikkelsen selv håber på, at hans undskyldninger godtages, må han samtidig acceptere, at det da vil skabe et billede af ham som en minister der ikke har den fjerneste anelse om hvordan magtens ansigt ser ud, og virker på andre.

Sagen er så åbenlys pinlig og dum, at man har svært ved at tro det. Magtfuldkommenheden og den blinde selvtillid har efterkommen skadet regeringen så meget, at den nærmest er i færd med at afsætte sig selv. Ikke lige det man havde forventet med en kontrolfreak som Fogh ved roret.

2 tanker om “En orienterende mail til DR!”

  1. Ja, det er vel en slags trussel, omvendt har man tit hørt politikere fra venstrefløjen rose DRs programmer og tale til fordel for lincensbetalt fjernsyn….er det så bestikkelse ?

  2. sdhf – det var da en noget søgt kommentar, som intet har med sagen at gøre. Læg i øvrigt mærke til at Brian Mikkelsen bl.a. forsvarede sig med mange gange at have rost DR.

Der er lukket for kommentarer.