Ungdomshuset ryddes i disse minutter

Der er desværre sagt det, der er at sige. Tilbage er der blot at krydse fingre for at ingen kommer alvorligt til skade, hverken politifolk, civile eller unge. Jeg håber virkelig, at der ikke er unge der vælger et martyrium, og altså sætter sig selv i situationer, hvor de uundgåeligt kommer meget slemt til skade.

Politiet har bogstavligt talt taget de unge på sengen kl. lidt over syv. Flyverforbud er udstedt over Nørrebro, så folk ikke kan sidde og se politiets bevægelser, og efterfølgende sms’e eller ringe oplysningerne ud.

Rydningen er en håndsrækning til ilde stedte TV2 News, som så til en begyndelse brillierede med upræcise oplysninger om en landet helikopter, som dog nok bare satte aktionsstyrker ind, samt den mere pinlige oplysning om at der var brugt vandkanoner. Eftersom det er forbudt og politiet ikke har ønsket det, burde redaktionen nok ikke have videregivet en sådan uunderbygget og ulogisk tese.

Når Jagtvej 69 (el. snart ex-Ungdomshuset) er ryddet, vil vi desværre nok opleve et København der kommer til at lide under konflikten på andre måder, og da vil udenlandske autonome desværre nok også ankomme og eskalere situationen yderligere. Se selv Ungdomshusets planer.

6 tanker om “Ungdomshuset ryddes i disse minutter”

  1. Et par sympatiske og kloge meldinger fra ‘det gamle fucking asshole’ ? Slut dig til Ruthsekten mand!

    … og hvad så nu? I andre lande ser man med undren på DK, der engang var kendt som et demokratisk og tolerant land. Nu er DK blevet stik modsat i hastig fart mod politistaten med en dybt polariseret befolkning præget af angst, fremmedhad, manglende forståelse af problemer i ind- og udland, pinligt halehæng og deltager i US corporate statsterrorisme, konformisme, udpint velfærd og omsorg for de rige…. Måske blir de unge ikke et problem alligevel. De har fået nok og forlader landet for at slå sig ned et andet sted i EU, hvor de bedre kan leve det liv de ønsker end i et DK, hvor Gentofte har bredt sig over hele landet!

  2. Stig, vågn dog op af drømmene og se på verden som den virkelig er. Ungdomshusets brugere har snakket og teoretiseret og disrespekteret forhandlingsparterne så længe, at chancen for en fornuftig løsning er forpasset. Og I har kun Jer selv at skyde skylden på. Er det ikke snart på tide at indse at I opnår resultater ved at spille med resten af verden og ikke kæmpe imod den? Er Ungdomshusets tidligere brugere blot en samling Don Quijote’r som fører forgæves kampe mod vindmøller?

  3. Jeg håber ikke at politiet tager alt for let fat på de møgunger fra ungeren. Så i går at der var en hjernedød mor der havde taget sin 13-årige datter med ind for at se på. Hvad sker der for de mennesker.

    Hvorfor er det lige de ikke fatter at politiet sguda ikke kan stå og skelne mellem tilskuere og aktivister midt i det hele. Der er ingen der kan sige sig fri for ikke at vide hvad der foregik og der er ingen der kan sige sig fri for ikke at være blevet advaret.

    Mit håb er blot at politiet vold-prygler de unge så meget at de tager sig sammen og bidrager til samfundet igen.

Der er lukket for kommentarer.