DQ – Drama Queen – Disco Queen – Dejlig Queen – Danish Queen – Danish Queer – Drag Queen

Fantastisk – hvor er det super at Danmark skal repræsenteres af en drag queen til det Europæiske Melodi Grandprix. Stort tillykke til Peter Andersen. Det vil vise et billede af det Danmark jeg holder mest af. Frisind og mangfoldighed.

På denne dag kan jeg så også afsløre, at jeg engang blev slæbt op på en scene til to drags og sminket op – iført dragtøj og efterfølgende dansede jeg med dem på scenen. Fede fyre, men uanset sminke og flot kluns var jeg den vel nok grimmeste drag queen længe set. Det hjalp heller ikke meget at jeg havde for store fødder til deres flotte støvler. Så stod de der med lækker positur, og jeg på strømpesokker. Hrmmm

0 tanker om “DQ – Drama Queen – Disco Queen – Dejlig Queen – Danish Queen – Danish Queer – Drag Queen”

 1. Hej Balder,

  Ja, det lyder som et syn for guder – måske du skulle overveje en karriere som drag queen til julefrokoster? :o)

  Kh.

  Lars.

 2. Du skulle skamme dig, sådan at gøre grin med kvinder. For det er det I gør, i håner kvinden . Folk som dig er ligeglade med alle andre end jer selv og jeres egen tilfredsstillelse. Jeg havde overvejet at flytte til København og stemme på dig – men nej, ikke nu.
  MVH –
  din Ole “Knutten” Knutsson

 3. Godt så Knutten! Og hvis man klæder sig ud som løve til fastelavn, svarer det vel også til at nedgøre dette flotte vilddyr?
  Hvis du spørger professionelle drags, tror jeg at du vil få en noget anden udlægning. Prøv at være åben overfor dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *