Morten Messerschmidt – den hovedløse korsfarer

Jeg troede virkelig ikke, at Morten Messerschmidt kunne overraske mere negativt end han hidtil har haft for vane. Men i et kort interview i lørdagens Politiken overgår han sig selv i usigelig ignorance. I tråd med DF’s anti-akademiske ‘vi ved bedst’-stil. Hvor spørgsmål som hvorfor? blot besvares med “bare fordi” – næsten som i børnehaven.
I interviewet ligger han afstand til alle teorier om menneskets effekt på den globale opvarmning. CO2-udslippet har ifølge Messerschmidt ingen betydning for den globale opvarmning. Al Gore og Svend Auken kaldes for konspirationsteoretikere, og det understreges at verdens vigtigste parti – DF, ikke har underskrevet Kyotoprotokollen!! Hvilken videnskabelig teoretiker bygger DF’eren på – såmænd sig selv – klimaeksperten Morten Messerschmidt.