Har du et bordel i baggården?

Fagbladet 3F har gennemtrevlet Ekstra Bladets sexannoncer og nået frem til en liste over bordeller der annoncerede netop den dag. Her kan du se en liste over 211 ejendomme med bordeller og her et pdf-dokument med angivelse af bordeller med udenlandske kvinder.
Her må jeg lige indskyde at jeg bakker markant op om 3F’s kvindehandelkampagne, som kan være en god øjenåbner for mange. Men selv finder jeg misbrugen ved prostitution lige graverende, hvad enten det er danske eller udenlandske kvinder der står for skud. I SF ønsker vi da også at forbyde køb af sex (Det kan du læse mere om via mine menupunkter om ‘prostitution’.

0 tanker om “Har du et bordel i baggården?”

  1. BMA Kl. 17:10 d. 19/2: Denne kommentar indeholdt alvorlige personanklager mod tredjemand. De henrører retteligt under politiet. Derfor har jeg set mig nødsaget til at slette indlægget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *