Tag på ferie i Molvanien

En glad Molvaner byder velkommenMen husk din rejseguide “Molvania – A land untouched by modern dentistry”. Landet ville med sikkerhed være et besøg værd, hvis ikke det hele var en joke. (-; Og hvilken gennemført en af slagsen – for sjældent har jeg læst noget så morsomt som denne rejseguide til det fiktive land Molvanien (må det vel hedde på dansk). Denne bog tager ultimativt gas på både klichéfyldte rejseguider, og virkelige kulturer. Inden du selv bestiller bogen, kan du smutte forbi denne hjemmeside: Molvania, for at suge lidt til dig af den fantastiske folklore som landet har at byde på.

Guiden er skrevet af Santo Cilauro, Tom Gleisner og Rob Sitch. Flot arbejde – det er en moderne rejseklassiker, men den kan med sikkerhed ikke lånes på et dansk bibliotek. Gulliver, Dr. Livingstone og Troels Kløvedal – go home, this is traveling.