Mogens Camre gør sig selv til grin – igen – igen

(Update tirsdag d.31 kl. 22. Louise Frevert har ifølge TV2 ligeledes videresendt sms-besked og derved bakket op om boykot. Det er ikke kun ‘landsbytosser’ der er til fare for facaden på DF)

Afslørende – i aftenens TV-avisen bakker Mogens Camre (MEP for DF) op om en indenlandsk boykot af muslimske butikker mm. SMS’erne er måske startet af Dansk Front-medlemmer, men kunne lige så godt være fra nogle knægte på syre. Dumheden i initiativet driver ned af væggene, og det siger sig selv, at man selv om man er politisk utiltalende nok til at støtte det, skal lade være med at gøre det offentligt idet det er en tabersag. At der derfor ligger sikker opportunisme i at lægge afstand til dette indenlandske boykot-projekt havde Jens Rohde (V)naturligvis forstået i samme TV-Avis, og jeg var lige ved at tude da han lagde afstand til det.
Så halvanden time inden et dokumentar-program om Pia K, hvori man konstant hører hende lægge afstand til det højrenationale, og derfor byder den nye folketingsgruppe velkommen med svadaen (efter hukommelse): “Det er vigtigt at huske på at vi er et venligt parti” hvorpå kameraet viste Søren Espersen, Louise Frevert, Langballe og Krarup. I grunden afslørende at det skal nævnes som en strategi som MF-folkene skal tilpasse sig og lære.
Camre havde vist ikke set den interne mail, som blev gengivet i aviserne, om at DF skulle passe på tonen i sagen om Muhammed-tegningerne. Det er helt sikkert at han står til intern spank efter sin udtalelse. “For pokker, Mogens – Vi kan ikke håndtere al den ærlighed, det er ikke godt for partiet at folk forstår hvad vi står for”

Et realpolitisk (og derfor i denne sammenhæng underlødigt) eksempel på dumheden i boykot-initiativet kommer hvis man trækker den lidt længere. Indvandrere der går konkurs vil jo belaste det sociale system, og hvad med alle de ‘danske’ levarandører og mellemhandlere der ligeledes vil rammes. Tjahh, det er udtænkt af dumme og utiltalende danskere. Man bliver jo helt i tvivl om, hvad der er sande ‘danske værdier’.