Socialdemokraterne spiller endelig ind på prostitution

Så kom Socialdemokraternes prostitutionsprogram
Flere gode elementer, som vi i SF har sagt tidligere i det program jeg skrev med Lotte Thiim , men trist (men ikke uventet), at de ikke tør gøre noget ved køberne som virker – nemlig kriminalisering af købet. Det er defensivt og gør programmet selvmodsigende. Ligeledes ved fx Ekstra Bladets sex-annoncer. Her opfordrer man til avisens etik? og håber de fjernes! Goddav mand – økseskaft.
Gøres købet kriminelt følger det automatisk at dette stoppes, idet det så bliver forbudt at annoncere for noget det er forbudt at købe.

Prostitution er for stort et problem til, at man kan overlade det til gode forhåbninger at ændre tilstanden. Med sit udspil medvirker S ikke til at ændre den nuværende situation på markant vis.

Tydeligt bliver problemet når de selv fokuserer på den ellers rigtige ide om seksualundervisning i prostitution. Det er bare ikke nok. Vi kan ikke acceptere at folk køber hinanden, når det bevisligt medfører så markante skader. Det er ikke et velfærdssamfund værdigt, og det vil S indse før eller siden.

Nu lader det til at de mere ligner et parti med en misforstået tilgang til individualisme, end som det fællesskabsparti det tidligere var.
Staten værner om de svage, og giver ikke den enkelte frihed til at udnytte andre der grundet samfundsstrukturer har langt færre valgmuligheder.