SF’s hjemmeside er blevet hacket

Så blev det SF’s tur til at komme under ‘humoristisk’, men i allerhøjeste grad ulovlig behandling af hackergruppen Team Gilmore Girls (TGG). Der er for mig at se tale om en julekalender, hvor de hver dag i julen hacker sig ind på forskellige sider. At det er stærkt generende at blive ramt af den slags, hersker der ingen tvivl om. Heldigvis har gruppen ikke for vane decideret at ødelægge de hackede hjemmesiders indhold.
Med fare for at få en kritisk kommentar med på vejen af andre SF’ere, kan jeg ikke lade være med at bemærke at humoren på ‘den nye’ SF-side er så gennemført underlødig og plat, at jeg ikke ikke kunne lade være med at trække på smilebåndet (-;
Men naturligvis tager jeg skarp afstand fra denne form for forbrydelse, der kan sidestilles med hærværk eller indbrud.

Læs mere om hackergruppen her:
Politiken-artikel
Jyllands-Posten artikel

Og på denne debatside Comon.dk er der kommentarer fra folk der ved lidt mere om gruppen og de tekniske hacker-detaljer. Hvis du som læser af denne side har noget spændende at bibringe om gruppen og deres metoder, eller om intern hackerkamp – vil jeg gerne læse det i en kommentar. Er du selv fra TGG, så please vær sød ikke at gøre det ved min side (-;
PS. Hvem pokker er Uffe Elbæk som nævnes af hackerne? Da vel ikke rektor for kaospiloterne i Århus og Byrådsmedlem for De Radikale.
PPS. Jeg tror der vil blive sat ny rekord på SF’s hjemmeside. Til alle kommende gæster kan jeg kun anbefale, at de vender tilbage på et senere tidspunkt og læser lidt om politik. Medlemskab er ydermere meget billigt!