SF med nyt mod

Netop hjemkommet fra HB-mødet i Århus. Ingen tvivl om at SF når det kommer til sammenhold og god tone, går en en lys fremtid i møde. Stemningen er god i partiets ledelse og der er overskud til politik-udvikling.
Julefrokosten var ikke så voldsom som jeg havde frygtet, og grundet stor selvkontrol var der reelt ikke nogen der hang særligt med hovedet i dag.
At jeg ikke altid får sovet super-godt igennem i en sovesal præget af enormt snorkeri, er noget man må tage med.
Jeg tror andre politiske ledelser i de danske partier ville korse sig, hvis de hørte at SF’s ledelse (ihvertfald en del af den, og især de unge uden så megen anciennitet) sover på tynde madrasser i en kold gymnastiksal når de er til HB-møde. Det er måske den slags u-checkethed der bedre gør SF i stand til at føre politik for ‘under-Danmark’….. eller hvad? Man møder nemlig stadig SF’ere der ønsker at form og indhold også her skal følges ad. Fattigdom kan måske bedst debatteres når man selv er sulten – og man kan bedst ‘forstå’ de hjemløse når man selv sover i en kold gymnastiksal 😉