Et gen der afgør alt :-)

HIRA-genet afgør inden for det første kvarter, om mandens sædcelle og kvindens ægcelle overhovedet har en chance for at blive til graviditet. Er genet defekt, sker der intet. Dette er banebrydende forskning, og grundlæggende et stort skridt frem for kvinder eller par der ikke kan få børn. Nu ved man når forskningen er nået videre, hvad man senere skal kigge efter når sæd og æg er sunde nok, og indtil da er der en genetisk forklaring, der kan medvirke til såvidt muligt at forhindre, at kvinder eller mænd, går psykisk ned pga. barnløshed. En naturlig forklaring er en hjælper i tristhedens periode.

Nu venter vi bare på at religiøse tænkere, og intelligent design-folk går ud og siger:

Dette er det endegyldige bevis på Guds eksistens, i og med at det er alt for genialt til at naturen selv har fundet på det!

Hallelujah – oh happy day – praise the lord.
I grunden er den slags forskning med til at bevise det stik modsatte.