En ærlig minister sat på plads

Det er nærmest tragikomisk.
For engangs skyld oplever vi en minister der går ud og fortæller, hvad hun mener om uligheden i det danske samfund. Ifølge socialminister Eva Kjer Hansen er det ikke noget vi skal gøre noget ved, for i hendes øjne er det med til at skabe vækst. Ved denne uforudsete manøvre har hun revet masken af Fogh, og vi ser nu hvad der for alvor ligger bag facaden – ikke noget kønt syn. CEPOS-folket klapper i hænderne, hvorimod Fogh er sur – ja, far er virkelig gal. Her gik han med en masterplan for bevarelse af magten, gående ud på som en anden Houdini at snøre folket med illusoriske numre. Massen, pøblen eller hvad han end kalder os – kan ikke tåle for meget sandhed. Vi bliver bare forvirrede i vores små hoveder. Nej, det er meget sundere for os at leve i The Matrix – den regeringsskabte virkelighed, hvor kødet smager dejligt og vi ikke ser snavset på gaden eller de hjemløse, psykisk syge eller de kontanthjælpsmodtagere der “er for dovne til at komme ud og arbejde”. Men vi ser da heller ikke, at langt de fleste ikke er i stand til at varetage et job bl.a. grundet sygdom og at der for resten ikke er de jobs vi som samfund har brug for. Regeringen vil ikke hæve de offentlige udgifter og derved medvirke til at skabe flere arbejdspladser.

Sandheden er ilde hørt: Irak krig på falsk og ulovligt grundlag! Det skal borgerne ikke høre om, og Frank Grevil skal i spjældet, mens borgerlige forsøger at knægte hans ytringsfrihed
Eva Kjer der bare siger, hvad der egentlig ligger bag regeringens politik! Det må hun ikke, for sandhed kan i sidste ende betyde et fald fra magtens alt for høje tinder, for en Fogh-regering med så mange huller i teflon-belægningen, at vi snart kan se direkte igennem deres falskhed!
Som Neo i The Matrix har jeg spist den røde pille – er du villig til at gøre det samme ?

0 tanker om “En ærlig minister sat på plads”

 1. Desværre tager jeg ikke piller for sjov skyld og jeg opfordrer slet ikke andre til at tage piller. Jeg er derfor under ingen omstændigheder villig til at tage imod nogle af de piller du tilbyder.

  At du som reel kandidat til kommunalbestyrelsen i Frederiksberg kommune, kommer med sådanne udtalelser virker meget useriøst og utroværdigt. Vil du begynde at tilbyde piller til byens unge hvis du bliver valgt ind?

  At regeringen har skabt en virkelighed der kun findes i en hollywood fantasiverden virker på mig en smule søgt. For ikke at tale om direkte latterligt.

  Jeg er på ingen måde enig med vores regering men jeg vil give dem ret i at der er en masse slaphed i det her samfund. Luddovne personer der ikke gider meget andet end at drikke deres bajere og tage imod kontanthjæælp, for det er nu engang det nemmeste. De skal sgu bare se at komme igang. Let røven og komem i gear. Der er arbejde til alle der gider bestille noget. Der er bare ikke altid drømmejobbet en det må man komme ud over.

  Krigen i Irak er ulovlig.. Ingen tvivl der.
  Eva Kjer.. Hun sidder sikkert kun på posten indtil folketinget går på ferie.

 2. Hej Kurt
  Det med pillen er altså udelukkende en billedlig filmreference. Hvis du ikke har set “The Matrix”, bør du ihverfald se den første film. Den er vellykket.
  Vh. Balder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *