Fluefantens indflydelse – når politik giver venner

FluefantenDet er godt to år siden, at jeg under den kommunale valgkamp deltog i et valgmøde for de store klasser på Skolen på Nyelandsvej. Her startede jeg med at lege ‘gæt et dyr’ med børnene, og spurgte: “Hvad får man hvis man kloner en flue med en elefant?”

Svar: En fluefant, og sådan et dyr er SF, for fluen er verdens modigste dyr, der uanset hvor meget man basker efter den kommer tilbage igen.
Elefanten er stor, stærk og pålidelig – kan bygge bro og skabe fundament. Har store ører der lytter til børn og andre borgere. Den kan græde over social uretfærdighed – rigtige tårer – ikke borgerlige krokodilletårer.

Efterfølgende fik jeg tilsendt en tegning af “Fluefanten” fra Freja Quistgaard på Nyelandsvej Skole. Her endte historien ikke. For for et par dage siden kontaktedes jeg af en af Frejas kammerater, Faton, som meget gerne ville hjælpe mig i valgkampen. Det skulle han ikke sige to gange, så i dag kom 14-årige Faton med på gaden foran Frederiksberg Centret. Det var koldt, men knapt var han kommet hjem før jeg atter modtog en mail om, hvornår jeg kunne bruge mere hjælp.

 Tak Faton – du er sgu dagens modigste valgkampshelt!

0 tanker om “Fluefantens indflydelse – når politik giver venner”

 1. Takker mogmich.
  Om den kan flyve? – dens politiske visioner gør den så let om livet, at den kunne flyve til månen og tilbage (endda med hele VK-regeringen på ryggen) (-;

 2. Fin fluefant med øjne så blå og store som tekopper.
  MEN det er forhåbentlig ikke fluen på væggen og elefanten i glasbutikken, der er klonet, vel? For i så fald erklærer SF sig totalitær med tanke- og adfærdsstyring og har ikke længere nogen berettigelse i et demokratisk land. Modighed er nogle gange det samme som dumhed og målet helliger ikke midlet. Den ene uretfærdighed berettiger ikke den anden.

  Kender du til de ulovlige og uretfærdige aflytninger af mig og hvis du gør, hvorfor har du så ikke bekæmpet dem?

 3. Balder, hvorfor svarer du ikke på mit konkrete spørgsmål?

  Synes du ikke det er temmelig ekstremt og psykopatisk, at jeg bliver aflyttet ulovligt af kriminelle ‘pædagoger’, som vil forandre min personlighed med irettesættelse af min fortid (som ikke rager nogen) ved den ene ommer efter den anden af situationer, som jeg, efter deres mening, kunne have gjort anderledes?

  Synes du ikke, at den slags utopister og ‘coachere’ er ekstremt perverse, især når jeg ikke vil finde mig i deres indblanding? Jeg kan ikke holde dem ud og jeg vil kun være den den er!

  Balder, hvad kender du til den idioti jeg her omtaler? Politikerne deltager nemlig i sindssygen og spiller roller i et sindssygt troldspejl! Så svar dog!

 4. ret lige ‘den’ til ‘jeg’ i 2. sidste afsnit i 2. sidste ord.

  Balder, du er velkommentil, at svare mig på email. Du ved nemlig hvad jeg taler om for SF har været meget aktive i de omtalte krænkelser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *