Ligestillingskamp – nu med Karen Jespersen

Karen JespersenSå skete det – ministerrokaden. Udnævnelsen af Karen Jespersen er naturligvis den der tiltrækker sig størst opmærksomhed, og som sådan er det ikke den store overraskelse: Se fx mit indlæg Karen Jespersen, Venstre og ligestillingen

På sin vis minder socialminister-udnævnelsen meget om Connie Hedegaards ditto som miljøminister. Formentlig en del god vilje, men reelt en varetagelse af et område som regeringen skærer ned på. Se SF

Eva Kjer HansenEva Kjer Hansens ligestillingsprofil har været en større anstødssten for mig, men nu er det slut – så ingen gruDet sammenvævede kvinde/mandetegnnd til at svælge i dette. Ser frem til at høre hvad Karen Jespersen vil gøre med området. En højere profilering af ligestilling – for både mænd og kvinder! (Fogh taler faktisk kun om det som værende ‘ kvinders rettigheder’) er kun godt. Alt for mange er lullet i en tornerosesøvn om at ligestillingen går fremragende i Danmark.

Slutteligt blot tilbage at konkludere, at de tre ministre som Pia Kjærsgaard for godt et år siden krævede fyret – nu alle er fjernet fra deres poster. Se indlægget Gratis for Fogh at fyre trafikminister Flemming Hansen