Send dem til Auschwitz!

Prussian BlueTo 14-årige amerikanske tvillinger excellerer udi nazisange, der hylder Hitler. De kalder sig for Prussian Blue: http://www.prussianbluestore.com/
og kommer gudhjælpemig og spiller på en nordisk festival i Sverige for racistisk og nazistisk musik.

Jonni Hansen, nazisten fra Greve og leder af DNSB (Det danske nazistparti: http://www.dnsb.info/ ) øjner naturligvis chancen for også at få dem til Danmark: http://avisen.dk/tvillinger-hylder-hitler-180607.aspx

Begrebet negativ social arv bliver mildest talt ikke dækkende i en sådan sammenhæng. Her er tale om rystende hjernevask udført af depraverede forældre.

Jeg foreslår, at man skillinger sammen til en togtur til Auschwitz. Så kan de se et af de steder, hvor mordet på 6 millioner jøder fandt sted. Lad dem spille et par numre i et gaskammer, så dødens ekko kan lære dem noget om grusom verdenshistorie, og nazismens forbrydelser.

Som 14-årig kan man endnu lære, på trods af de værste forudsætninger, så gid de en dag får lov til at se hvilke vederstyggeligheder de bakker op om i deres stupide uvidenhed.

0 tanker om “Send dem til Auschwitz!”

 1. Nazismens forbrydelser begyndte med at man begrænsede ytringsfriheden og begrænsede menneskers ret til at bestemme over sig selv. Nazisternes officielle politik var (og Jonni Hansens er stadigvæk) lige så formynderisk som den tankegang du står for, hvor du på bedste formynderisk vis vil bestemme over menneskers seksualitet ved f.eks. at forbyde prostitution.

  Jeg kunne forestille mig du også går ind for rygeforbud her der og alle vegne?

  I menneskernes egne interesser vel sagtens? For at beskytte os mod os selv?

  Men jeg har ikke hørt dig om forbrydelserne mod menneskerettighederne der forgår i Tyskland, hvor folk bliver efterstræbt for i andre lande at have fremsat en mening der ikke passer magthaverne, for bagefter at spærre dem ind i fem år for denne “forbrydelse”? Guantanamo fangerne var nok mere interessante ikke?

  Jeg kan kun grine af din forargelse over Preussian Blue tvillingerne succes. Dine røde venner vifter stadigvæk med Stalins massemorderiske faner og synger de sange der forherliger det katastrofale marxistiske verdenssyn!

  De ‘nazistiske’ tvillingernes popularitet er kun en reaktion på den røde undertrykkelse der med Auschwitzlegenden i hånden har lagt op til det næste folkemord, ved at tillade importen af de muhamedanske invasionsstyrker.

  Ondskab er en grim ting, men jeg kender én ting der er værre, og det er den ondskab der begås i den yderste blåøjede naivitet.

  Den ondskab der er iklædt godhedens klæder!

 2. Den festival de kommer og spiller på er jo så åbenbart den rigtige. Pudsigt at den slags festivaller foregår i det politisk korrekte Sverige. Men måske netop derfor.

  Der er også reggaestjerner der kommer forbi bl.a. DK, som synger om at homoseksuelle skal tæskes og dræbes. Hvem er publikummet her ?

 3. Balderorg – Bortset fra navnesammenfaldet er der intet der knytter os sammen. Sikke et had du må rende rundt med, når du kan få et indlæg om nynazisme til at handle om mine holdninger til prostitution og rygning.
  I øvrigt vil du i SF aldrig høre et forsvar for Stalinismens forbrydelser.

  Hører jeg dig i øvrigt stille spm. ved Holocaust og Auschwitz? Det er i givet fald så langt ude, at jeg ikke har ord for det. Leg endelig videre med dine egne venner – her får du ikke mere ud af dine provokationer.

 4. Jeg hørte engang en historie om en lejrkommandant i koncentrationslejr, der underholdt sine børn ved at kaste fangers børn op i luften og skyde til måls efter dem. Den, som fortalte historien, funderede over, om det var de børn, der blev skudt til måls efter, eller om det var de børn, der kiggede på, der havde den ondeste skæbne.

  Når de to piger her bliver voksne, må de stå uanset hvad stå til regnskab for deres ord og gerninger som erklærede nynazister, hvis de holder fast i den ideologi. Men så længe de kun er 14, synes jeg først og fremmest, man må have medlidenhed med dem. De er fra de var helt små blevet pakket ind i had og foragt, og de er blevet udstyret med en skyld, som de vil have meget svært ved at slippe væk fra igen.

 5. thehumanstain:

  “Jeg hørte engang en historie om en lejrkommandant i koncentrationslejr, der underholdt sine børn ved at kaste fangers børn op i luften og skyde til måls efter dem.”

  Da du ikke nævner noget konkret tilfælde kan jeg så svare med at jeg en gang har hørt en historie om at det du referer til er det rene løgn og opspind, i lighed med indskrumpede menneskehoveder, lampeskærme af menneskehud, sæbe af menneskefedt, 4 millioner gassede Jøder i Auschwitz, en dødsrate i kvindeafdelingen i Mauthausen på 95 %, Benjamin Wilkowskis holocaust beretninger, og Simon Wiesenthal Centerets fotomanipulationer

  BalderSF

  Hører jeg dig i øvrigt stille spm. ved Holocaust og Auschwitz?

  Du lider som sædvanligt som et hysterisk fruentimmer; “sådanne ord bruger vi ikke i vores selskab Balder”.

  Jeg har ikke sagt SF var Stalinister, men at der er mange der deler dine holdninger der er det.

  Hvad jeg egentlig prøver at fortælle dig, er at jeg mener at dine holdninger ligger tæt op ad nazisternes og andre totalitæres asketiske og moralistiske renhedsidealer.

  Til forskel fra dig udskammer jeg dig ikke på den samme primitive måde som du forsøger dig, med udstilling af din jomfrunalske berøringsangst overfor virkeligheden og for en konfrontation med meninger du ikke deler.

  Jeg forstår at din indsigt ikke rækker længere og din godhedsfacade krakelerer ved den mindste udfordring. Alligevel had, foragt eller fordømmelse? (hvilket er stort det samme)

  Igen: “Hører jeg dig i øvrigt stille spm. ved Holocaust og Auschwitz?”

  Gider du elaborere på hvordan den sætning skal forstås?

  Stiller du spørgsmål ved universet, evolutionen, Gud, eller menneskehedens mål, sommerfugle larvers følelsesliv eller læser du det hele i en eller anden formel marxistisk trosbekendelse?

  Taget på, undskyld det engelske udtryk, “face value”, er udsagnet kreativet; noget i retning af “When did they come from?” (Frank Zappa).

  Stiller jeg spørgsmål ved Auschwitz?

  Nej egentlig ikke, jeg synes allerede jeg ved langt mere om Auschwitz end de fleste, og om Holocaust, både den med stort og den med lille H lige sådan.

  Jeg stiller spørgsmål for at finde ud af om det er mangel på intelligens, viden, opdragelse eller oplevelser i barndommen der er årsag til din selvretfærdighed og religiøse humanisme du repræsenterer for mig.

  BalderSF “I øvrigt vil du i SF aldrig høre et forsvar for Stalinismens forbrydelser.”

  Det er også en sætning man kan bruge til lidt af hvert synes jeg.

  Det kunne jo sagtens betyde at Stalin var god nok, men vi anerkender hans fejltagelser!

  Eller: “Vi forsvarer ikke Stalins forbrydelser; blot mener vi de er noget mindre end dem højrefløjen vil skyde ham i skoene, som en kendt Socialdemokrat udtrykte det om Lenin for nyligt..”

  Når de kan sige sådan i S, er det så for vild at forestille sig at nogle SF’ere kunne sige det samme om Stalin?

  Efter at det antireligiøse religiøse parti Enhedslisten har accepteret undertrykkende religiøse tørklæder blandt deres folketingskandidater er der intet der forbavser mig længere.

  Men du har i øvrigt ret i at mit indlæg var en smule rodet. Jeg tror jeg dog sammenhængen med lidt god vilje vil være forståelig for folk der kender lidt til dine ønske om at bestemme over hvad andre mennesker må og ikke må med deres krop.

  Lige som Kristendommen var det, og til dels er det i nu, og lige som muhamedanismen er det, er du forskrækket over at finde ud af at sexorganerne kan bruges til andet end inseminering og harmløs tidsfordriv mellem ligestillede mennesker der har forelsket sig. Du kamuflerer bare din religion med marxistiske teorier og udvalgt traditionel venstreorienteret sociologisk sniksnak.

  Måske ville du have godt af et “kanindræberkursus”?

  Nå ok, ja selvfølgelig du er vegetar (lige som Hitler!).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *