Skuffelse – Nyhedsavisen landede ikke i min postkasse

Hvorfor ved jeg ikke – men at dømme udfra den bunke reklamer jeg som borger på Frederiksberg normalt modtager, burde jeg da være en del af modtagergruppen for reklamer og annoncer. Nuvel, måske havde de ikke nøgler til opgangen – vi lader dem få the benefit of the doubt. I øvrigt har jeg heller aldrig modtaget 24Timer eller Dato i postkassen.

Under alle omstændigheder har jeg ikke set dagens Nyhedsavisen, andet end på nettet. En ny avis kan ikke anmeldes ordentligt før man sidder med den i hånden, så det må vente – desværre. Som jeg skrev i nat, var det en supernyhed af rang med DFU’s Muhammedleg. Nævnt i nyhederne med DFU-formanden i interview, og efter sigende omtalt på Aljazeera, endskønt den engelske side ikke siger noget om sagen, men på den arabiske Aljazeera er der en nyhed med dannebrog. Hvis nogen arabisktalende kan oversætte ville det være dejligt?

0 tanker om “Skuffelse – Nyhedsavisen landede ikke i min postkasse”

  1. Tak for linket Morten. Allerede nu ser vi at denne sag kan sætte det hele i brand igen. I den (ringe) oversættelse du linkede til var der fx allerede en fejl idet man klart kan læse det som om at DF er et regeringsparti.
    Jeg håber at Udenrigsministeriet er vakse med noget klogt diplomati allerede nu. Ja, det må de vel have lært.
    Politiken skriver: http://politiken.dk/udland/article183269.ece
    Man kan frygte en lavine nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *