Et forsvar for Danmark !

DannebrogJeg tror der er mange der lige har siddet i de danske stuer og sagt “Det kan jo ikk’ være rigtigt”, mens de fulgte med i DR-programmet ‘Den forbudte kærlighed’. Men jo – de mørke præstefætre dikterer den danske udlændingepolitik, og det er endda blevet nemmere med Rikke Hvilshøj ved roret.

Jeg er ligeglad med DF – dem har jeg opgivet. Medmenneskeligt og politisk ligger vi på udlændingeområdet lysår fra hinanden. For DF er det et forsvar for Danmark i en ‘folkevandringstid’, for at undgå at vores oldebørn kommer til at leve i en islamisk stat under sharia. Dumt – sygere – DF.
Men hvad med VK? Hvordan har disse to partier det egentlig med at være medvirkende til at lade DF styre butikken, og lave et Fort Danmark? Når man hører Jesper Langballe og Søren Krarup udtale sig, må man spørge Hvilshøj, Fogh og VK: Deler I denne argumentatoriske udlægning af DK’s udlændingepolitik? Hvis ikke – hvordan lyder da jeres argumentation?

Er menneskeskæbner også en biting for VK – hvor det at nogen utilsigtet rammes af en lov, blot er at betragte som collateral damage?