Københavnsk galimatias igen igen

Demokratiet står nu for alvor tilbage som den store taber efter at Winnie Berndtson trækker sig fra den a-socialdemokratiske gruppe på Rådhuset. Hele kabalen skal nu lægges på ny, og efterhånden er intet sikkert i den københavnske udgave af politik. Sikke et fornøjeligt arbejdsklima BR kan se frem til i en rum tid!

Trist for vælgerne og demokratiet der bliver taget som gidsler af personproblematikker og hullet moral hos en gruppe politikere. Ritts offentlige guillotinering af markante S-figurer slår nu tilbage som en boomerang. Hun er for alvor blevet straffet for sin magtfuldkommenhed. Bliver hun nu overhovedet Overborgmester? Ja, jeg siger ikke mere om dette indtil videre – andet end: Hvordan syntes du selv det går Madam Ritt?.

Det bliver spændende at høre om Winnie Berndtson får skruet en bedre forklaring sammen end den som Finn Rudaizky (ex-S) præsenterede. Det var direkte pinligt, og den slags medvirker udelukkende til at øge politikerleden hos folket.
Måske involverer Berndtsons forklaring en elsker fra den borgerlige blok, som nu kan sige goddag til ‘et par gode ben’!

PS. Læs om sagen hos Politiken.
Ydermere er denne gamle artikel fra Ekstra Bladet ikke mindre interessant nu
Alle frygter Ritt

PPS. Da medierne ikke har fattet det, vil jeg lige understrege at Wallait Khan ikke er medlem af SF, men udelukkende er en løsgænger der har støttet konstitueringen mellem S, RV, SF og Ø.