Ritt på toppen – Hotelprostitution – Dyrere el i Kbh

Så gik kabalen op i Kbh. selv om den ikke lignede den første der blev lagt. Winnie Berndtson klarede skærene for Finn Rudaizky – men mon ikke de begge ekskluderes fra S alligevel.

Nu tør man godt sige tillykke til SF’s Bo Asmus Kjeldgaard med B og U-posten. Så er der da en borgmester-afdeling der bliver succesrig.


Efter at have prikket lidt til Ritt B. i de sidste uger, må jeg konstatere at hendes udmeldinger om Berndtson var prisværdigt ærlige. Adspurgt om hun kunne have gjort mere for at holde på Rudaizky og Berndtson, svarede hun tørt ja, og forklarede derpå, hvad hun havde forsøgt at opnå.
Jeg syntes dog, at min kritik har været berettiget, og Ritt underbygger vurderingsgrundlaget. Hun har forsøgt sig med den hårde linje, men det er sandsynligt at hun havde opnået et bedre resultat for sig selv, S og konstituerings-gruppen, med en lidt mere klog og afdæmpet taktik.

Hotel-prostitution
BT har afdækket den brodne hotel-branche som agerer mellemmænd i prostitutions-industrien. Ulækkert, men absolut ikke overraskende. De ‘fine’ hoteller varsler fyringer ovenpå afsløringen. Det er nødtvungent, men jeg tvivler på at det vil betyde egentlige ændringer – selvom jeg håber på det.

Dyrere el
DONG kræver dyrere el i Kbh. og det er vel ikke overraskende at det bliver udviklingen. På Frederiksberg er det vel ligeledes et spørgsmål om tid før salget af Frb. energi betyder dyrere el.