En ærlig minister sat på plads

Det er nærmest tragikomisk.
For engangs skyld oplever vi en minister der går ud og fortæller, hvad hun mener om uligheden i det danske samfund. Ifølge socialminister Eva Kjer Hansen er det ikke noget vi skal gøre noget ved, for i hendes øjne er det med til at skabe vækst. Ved denne uforudsete manøvre har hun revet masken af Fogh, og vi ser nu hvad der for alvor ligger bag facaden – ikke noget kønt syn. CEPOS-folket klapper i hænderne, hvorimod Fogh er sur – ja, far er virkelig gal. Her gik han med en masterplan for bevarelse af magten, gående ud på som en anden Houdini at snøre folket med illusoriske numre. Massen, pøblen eller hvad han end kalder os – kan ikke tåle for meget sandhed. Vi bliver bare forvirrede i vores små hoveder. Nej, det er meget sundere for os at leve i The Matrix – den regeringsskabte virkelighed, hvor kødet smager dejligt og vi ikke ser snavset på gaden eller de hjemløse, psykisk syge eller de kontanthjælpsmodtagere der “er for dovne til at komme ud og arbejde”. Men vi ser da heller ikke, at langt de fleste ikke er i stand til at varetage et job bl.a. grundet sygdom og at der for resten ikke er de jobs vi som samfund har brug for. Regeringen vil ikke hæve de offentlige udgifter og derved medvirke til at skabe flere arbejdspladser.

Sandheden er ilde hørt: Irak krig på falsk og ulovligt grundlag! Det skal borgerne ikke høre om, og Frank Grevil skal i spjældet, mens borgerlige forsøger at knægte hans ytringsfrihed
Eva Kjer der bare siger, hvad der egentlig ligger bag regeringens politik! Det må hun ikke, for sandhed kan i sidste ende betyde et fald fra magtens alt for høje tinder, for en Fogh-regering med så mange huller i teflon-belægningen, at vi snart kan se direkte igennem deres falskhed!
Som Neo i The Matrix har jeg spist den røde pille – er du villig til at gøre det samme ?