Læs Balders opstillingspapir fra SF-Frederiksbergs interne urafstemning inden kommunalvalget

En baby med ret til begge forældreSF’s fremgang skal ved kommunalvalget forplante sig til Frederiksberg. Vi har kørt os selv godt i stilling, og mange borgere forventer en solid og ambitiøs valgkamp fra vores side. Det vil jeg meget gerne bidrage til, og det ville glæde mig at blive en del af et stærkt og større SF-hold på Rådhuset.

Nej til skattelettelser og triumfbyggeri
Flere og flere borgere på Frederiksberg kan efterhånden nikke genkendende til en konservativ magtarrogance, der ville have gjort Romerriget misundeligt. Vi skal fremhæve de skidte politiske prioriteringer, og samtidig fremvise, hvordan vi mener, at det kan gøres bedre. SF’s gode politik skal videreføres lokalt, og foruden en mere social bevidst kommune bør vi især arbejde for:

 • BØRN SKAL HAVE DET BEDSTE
  Gratis skolemad – fordi sunde og glade børn lærer bedst.
  Den vedvarende overbelægning for vuggestuebørn er uacceptabel – børn skal have plads og tid til omsorg.
 • SÆT KULTUREN FRI
  På turistsiden VisitCopenhagen.dk står der om Frederiksberg: ”Hvad bydelen mangler i multikultur, har den til gengæld i lækkerhed til både ganen og øjet.” Det er sandt – og i mine øjne utilfredsstillende – ja, desværre konservativt.
  Vi skal opmuntre til at sætte kunsten fri fra snærende rammer. Musikscenen skal fornyes med en stor festival for elektronisk musik.
 • SUNDHED FØR BILER
  Forureningen udgør en større og større sundhedsrisiko – koster adskillige menneskeliv hvert år. Frederiksberg skal ikke være en bilernes oase i København. Vi må derfor fastholde et uomtvisteligt krav om i fremtiden at blive en del af en betalingsring.