Elektronisk musikfestival i Søndermarken

Søndermarken - cisternernePå Frederiksberg er vi begunstiget af at have to indbydende parker i kommunen. Det skriger på en mere spændende udnyttelse. Jeg er derfor stærkt inspireret af det elektroniske endages chillout-event ”Stella Polaris” som københavnerne siden 2002 har kunnet opleve gratis. De to første år faktisk i Frederiksberg Have, og siden i Østre Anlæg. I år kunne man nyde musikalske kunstnere som Trentemøller, Groove Armada og mange flere.

Slots- og Ejendomsstyrelsen som vedligeholder parkerne for staten, kalder selv Søndermarken for ’en folkepark’. Jamen, så lad os tage dem på ordet, og i samarbejde skabe rammerne for en elektronisk minifestival. Skulle der være projektbejlere der øjner andre muligheder end udelukkende den elektroniske scene, jamen så er jeg personligt ikke firkantet, og lader mig gerne inspirere. Det vigtigste er nemlig bare, at vi får mere folkeligt musikliv i det grønne. Musikdrømmene er i hvert fald hermed sat i bevægelse.

Men bare rolig – dette er ikke et forsøg på at ændre på noget godt, men udelukkende på at tilføre det noget ekstra – i form af udfordrende folkelig musikkultur. Og som en sidebemærkning – husk nu at det var opera som okapien ikke kunne tåle at høre!

(Lokalavisen Frederiksberg d. 5. november 2009)