Højesteret forsvarer retsstaten i Westergaard-sagen

Det er med tilfredshed at jeg læser, at Højesterets 9 enige dommere har sendt sagen om de to drabsanklagede tunesere tilbage til byretten. Signalet er klart: Retsstaten er kommet under pres med udlændingelovens terrorbestemmelser, og administrative udvisninger er ikke et retssamfund værdigt. Som jeg foreslog det på SF’s seneste landsmøde bør retten til administrative udvisninger efter Højesterets afgørelse afskaffes hurtigst muligt.Beviser er og bliver grundlaget når borgere og folk der opholder sig i landet skal dømmes.

Se Højesterets afgørelse her: Domstol.dk

Afslutningsvis skal jeg understrege, at jeg ligesom Højesteret ikke udtaler mig om substansen i sagen mod de to fængslede tunesere, og ej heller de beviser som PET vil skulle fremlægge. Det har vi heldigvis i Danmark et retsvæsen til at tage sig af