(PM) Prostitutionens bagmænd på DR: Sexkøberne er også bagmænd

Den kyniske menneskehandel er i stadig vækst. Det danske prostitutionsmiljø er genneminficeret af menneskehandlere, bagmænd, alfonser, og som DR-dokumentaren – ”Prostitutionens bagmænd” i aftes påviste, også skruppelløse advokater og revisorer.

8. marts-initiativet mener, at en kriminalisering af sexkøb samt solide sociale tiltag for både danske og udenlandske prostituerede er den eneste farbare måde at komme prostitution og menneskehandel til livs på.

Det er sexkøbernes penge, der ender i sexindustriens sorte lommer, og som opretholder markedet for moderne slavehandel: ”Det er på tide, at politikerne tager skyklapperne af. De bør få øjnene op for sexkøbernes ansvar for misbruget af kvinder i prostitution og forbyde sexkøb”, siger Hanne Helth, talsperson for 8. marts-initiativet.

Aftenens chokerende og tåkrummende DR-dokumentar kalder på handling fra ansvarlige politikere: ”Justitsminister Lene Espersen (K) og Retsudvalgsformand Peter Skaarup (DF) må nu have indset, at man ikke kan bekæmpe menneskehandel uden også at bekæmpe prostitution og gribe ind overfor danske mænd der køber sex, siger talsperson for 8. marts-initiativet Balder Mørk Andersen.

(Pressemeddelelse fra 8. marts-initiativet udsendt mandag aften)

2 tanker om “(PM) Prostitutionens bagmænd på DR: Sexkøberne er også bagmænd”

  1. Dr1 var en film om bagmænd hvor vi netop i team gimel arbejder for at de skal væk. det er i øvtig det samme der forgår i alle skuffeselskaber med bolighajer. det er dog stærkt overdreven at uslgge de 5 % potientiele handlede kvinder sim vilieløse sex arbejder. da de fleste var sex arbejder før de lånte til billetten til dk, det problem kan løses med en personlig licens. hvor efter manden og sex arbejderen kan straffes da manden har pligt til at kontrolere licensen. i øvtig er de fleste fremmede piger gade sex arbejder.

Der er lukket for kommentarer.