100-året for kvinders kommunale valgret i Danmark: Gå med i paraden som SF’er på søndag kl. 15!

Det sammenvævede kvinde/mandetegnPå søndag går det løs med en længere række åbnings-arrangementer for 100-året for kvinders kommunale valgret. Centralt på denne dag er paraden der bevæger sig fra Frederiksberg Rådhus og indtil Københavns Rådhus, hvor musik og festivitas er i centrum: Program

SF går med i paraden, med store blå balloner, flyers og banner – og vi håber meget at du som SF’er eller sympatisør vil være med til at gå sammen med os.

Mød derfor op på Frederiksberg Rådhusplads kl. 15 så vi i samlet skare kan bevæge os afsted.

Vi ses – i ligestillingens navn!

Balder Mørk Andersen, formand for SF’s Ligestillingsudvalg

Tagstillingmand.dkPS. 8. marts-initiativet vil også være tilstede, og samle underskrifter ved henholdsvis Frederiksberg Rådhus v. Rialto Teatret kl. 14.45 og kl. 16.30 foran H.C. Andersen-statuen på Rådhuspladsen.