Da Naser Khader solgte sin sjæl

Nu er det uomtvisteligt – Ny Alliance har hverken krop eller sjæl.

Manglen på kropslig sammenhæng blev åbenbaret under valgkampen, og i det efterfølgende interne rivegilde.

Manglen på sjæl viste sig i dag – i folketingssalen – da Naser Khaders parti valgte at støtte op bag regeringen – op bag en asylpolitik – der skulle man tro, lå milevidt fra den politik som de havde slået sig op på.

Hvad kostede Khaders sjæl så? Tjahh, risikoen for et nyt folketingsvalg var rigeligt til, at Ny Alliance så sig nødsaget til at hoppe ned i kurven foran Foghs fødder, som en lille skødehund – vuf.

Den svage position som de selvforskyldt er havnet i, medførte da at de ingen muskler havde at spille med, og derfor måtte klamre sig til sine fem mandater der er partiets eneste eksistensgrundlag.

Selv udtaler Khader til Politiken: ”Vi kommer i nogle realitetsforhandlinger og får mulighed for at påvirke aftalen, og det er det, vi har haft som mål”.
Det er sølle Khader – det svarer til, at du reelt ikke har fået noget som helst. Og i den khaderske ligning glemmer han helt faktoren ‘DF’, og deres uvillighed til at ændre på aftalen, samt VK’s ståen fast på egen rolle.

I øvrigt har vi nu fået syn for sagn – Birthe Rønn Hornbech klappede (bogstaveligt) i som en østers med det samme hun blev Integrationsminister. Hun solgte også sin sjæl – men fik dog mere for den end Khader.