Morgen, solskin og hovedbestyrelsesmøde

Sikke en morgen efter en hård nat, hvor jeg var oppe og sørge for at vores lille 7.mdrs-dreng fik mælk. Så ansigtshuden er tør, øjnene er røde og jeg er langtfra det gear der fører mig i fuldt firspring til stationen og videre til Odense for at bruge den solrige dag indendøre i SF’s Hovedbestyrelse.

Børnene er allerede friske, og kræver en opmærksomhed jeg lige nu ikke kan give. Den må jeg give til diskussion af den politiske situation (der er jo et nyt parti på banen, NA – skulle de have lyst til at lytte med til de åbne dagsordenspunkter for at få input til noget politik, er de meget velkommen – det kan jo være hårdt sådan at lave et nyt parti og så skulle lave noget politik – det går jo meget nemmere uden)

Og så er der debat om et evt. lynvalg, og her primært strategien ved en sådan. Ikke at jeg selv tror på lynvalget – men vi skal jo være klar – og bare rolig det er vi!

God lørdag og nyd nu solen – så vil jeg lade være med det.

PS. Tillykke med fødselsdagen til min kære lillebror. Hurra, hurra.