Et liv i prostitution og vejen ud – Debatmøde med eks-prostitueret

BalderSF 047Hør Alice – tidligere prostitueret – fortælle om sin tid i prostitution og den svære vej ud.
Et oplysende og tankevækkende debatmøde arrangeret af SF’s ligestillingsudvalg.
Tir. d. 8. maj 2007, kl. 17-18.30. (Gratis)
i Byggeriets Hus, Godthåbsvej 33, Frederiksberg

0 tanker om “Et liv i prostitution og vejen ud – Debatmøde med eks-prostitueret”

 1. Hej Balder

  Det er da fint at SF ligestillingsudvalg holder fyraftensmøde omkring prostitution – Dog kan det undre mig at i udelukkende denne aften koncentrere jer om at give en tideligere prostituerede – der desværre har fået ar på sjælen af sit job taletid – Hvis SF ligestillings udvalg ønsker at få belyst SERIØST, hvad prostitution er for en størrelse – ja så vil de unægtelig klæde dig og resten af SF ligestillings udvalg, at holde et ligende fyraftens møde med en eller flere prostituerede der IKKE har pådraget sig skader i forbindelse med deres arbejde – men trives godt derved – På denne måde – belyses prostitutions branchen fra såvel de gode som de dårlige sider.

  Alt andet kære Balder – ikke bare lugter – men ligefrem stinker langt væk af, at man fra SF ligestillingsudvalg UDELUKKENDE ønsker at få kriminialiseret ikke bare prostituiions kunderne men prostitutionen som helhed – hvor man herved gør sig til dommer over andres menneskers valg af erhverv

 2. Hej Anja
  I SF arbejder vi for et forbud mod købet – ikke af salget, da det er kunderne der bærer hovedansvaret, for det vi ser som en udnyttelse af et andet menneske. Det vil derfor altid være ukorrekt, når det siges at SF ønsker at kriminalisere prostitution.
  Vi arbejder udfra ønsket om et humanistisk og socialt ansvarligt samfund, der kærer sig om borgernes sundhed – og prostitution er skadeligt.
  Andre vælger så i stedet at arbejde for at prostitution til stadighed vil være et marked, hvor der kan tjenes penge. Dvs. man lukker øjnene for det skaderne der påføres og begrunder det med et blindt liberalistisk frit valg. Alt for ofte er dette såkaldt frie valg, blevet benyttet som en undskyldning for alskens strukturelle uligheder og udnyttelser.

  I udvalget vil vi helt sikkert overveje at arrangere fremtidige møder med forskellige oplægsholdere.

 3. Balder

  Vil du ikke nok være venlig at linke til uvildige danske undersøgelser, som man kan holde op imod udannelsesmæssigt sammenlignelige grupper…og påvise, at prostitution er skadeligt.

  Ja, jeg var selv ved at fare vild i min sætning 🙂

  Vis mig dine kilder og lad mig pille dem fra hinanden for dig… det vil være så nemt.

  Sandheden er, at det ikke kan påvises, at prostitution er skadeligt. Omgivelsernes stempling af prostituerede, enten som udskud eller som SF stempler os, som umyndige ofre … det tror jeg på kan være skadeligt.

  Så, venligst hold op med det.

  Jeg har efterhånden linket til ret mange prostituerede, vel at mærke aktive prostituerede, som siger det modsatte af dig og SF.

  Men vi bliver ignoreret af SF. I har for længe siden besluttet jer for jeres politik omkring prostitution og fra nu af går det kun ud på at finde argumenter og mennesker, som vil støtte den politik.

  Derfor bliver prostituerede ignoreret og derfor bliver vi ikke inviteret med til fyraftens møder…..og derfor vil du nu også sige (hvis du ellers ville svare mig :-)) at jeg har fortrængt hvordan jeg har det i virkeligheden, at jeg vil fortryde senere i livet eller, at jeg er undtagelsen der bekræfter reglen.

  SF’s og din måde at omtale prostituerede på er så respektløst, så fornedrende. Der er kun plads til, at vi er ofre….I levner ingen mulighed for, at vi kan være stærke, selvbevidste og klarsynede individer som enhver anden voksen “ikke”-prostitueret.

  Der er mennesker med alvorlige problemer også indenfor prostitutionsbranchen. Hvor gør I ikke noget for at hjælpe dem?

  Der er mennesker indenfor mit tidligere fag, sygeplejen, som har alvorlige problemer pga jobbet. Det er hårdt for dem psykisk og fysisk. Er løsningsmodellen her også at kriminalisere….øh patienterne.

  Og hvordan tror I selv, forholdende vil være for prostituerede hvis deres kunder bliver kriminaliseret? Bliver det lettere at være prostitueret? nej, vel….jeres mål er, at vi skal opgive prostitutionen og det ville være 10 gange mere ærligt hvis I gik ind for en fuldstændig kriminalisering af prostitution.

  Det kan I bare ikke når I nu har udnævnt os til ofre. Det er politik når det er værst!

 4. Luder – vil du ikke være venlig at fortælle, hvornår jeg har kaldt de ikke-traffickede prostituerede for ofre?

  Jeg syntes at du skulle kaste et blik på de sociale tiltag i SF’s politik, men du harcelerer muligvis primært over at vi vil mindske efterspørgslen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *