Går regeringen til Pressenævnet? – om udvisningssager

Jeg glæder mig over at medierne Politiken og TV2 med dokumentaren, “De udviste børn”, har afdækket konsekvenserne af den førte politik fra Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti.

Første imødekommelse har været nogle virkningsløse politiske tiltag fra Rikke Hvilshøj, der i grunden gør det til en stinkende tilståelsessag. Som stormen rejser sig, vil vi nok i næste uge se forsøg på at beklikke det journalistiske arbejde på TV2. Ja, det er nok bare et spørgsmål om tid før regeringen klager til Pressenævnet.

Fra Dansk Folkeparti vil vi nok opleve, at Peter Skaarup tager sig af ‘damage control’ og at de to præstefætre Langballe og Krarup bliver bedt om at forholde sig i ro. Deres retorik og fremtoning er ikke formålstjenlig lige nu. De ville nemlig nok forfalde til at kalde flygtninge simulanter, og påstå at børn fra Balkan ikke har nyrer, og at post-traumatisk stresssyndrom er en kommunistisk opfindelse. Men så ville svinehunden jo få hevet hele menneskemasken af!

(Bragt i Jyllands-Posten fredag d. 15. februar 2007)

0 tanker om “Går regeringen til Pressenævnet? – om udvisningssager”

  1. Jeg finder det vigtigt, at DF’s påvirkning af regeringspartierne bliver afsløret. Jeg finder det ulideligt, at DF har fået så meget indflydelse, som partiet har, selv om der jo i høj grad er tale om gennemførsel af politikker, som mange menige DF’er på længere sigt ikke er glade for. Men der er også andre DF’er som fx pane og Kramperen her, som med deres idiotiske kommentarer viser, at der i DF osse er minimalstatslige tanker. Det kan undre een at DF overhovedet kan holde sammen som parti med så modsatrettede opfattelser, men det er måske fordi de fleste medlemmer er så ubegavede….:-)

  2. Tak for opbakningen Stig. Faktisk rart at nogen som du, også gider tage sig tid til at skrive, selvom de mere eller mindre er enige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *